Moje novinářská kariéra je dlouhá a bohatá, trvá už 20 let.
Pracovala jsem v médiích na vysokých manažerských postech, ale syndrom vyhoření mě donutil zpomalit.
Vrátila jsem se k tomu, co umím dobře a co mě baví – ke psaní.
V dubnu 2022 jsem vydala knihu Útěk do Toskánska (Motto, 2022). Ukázku si můžete přečíst zde.
![](https://www.mujpomalyzivot.cz/wp-content/uploads/utek-final.jpg)
Napsala jsem také knihu Říkal jsi ti amo (Motto, 2011), ve které se prolíná milostný příběh s vyprávěním o Itálii a s autentickými recepty.
Ukázku z knihy si můžete přečíst zde.
Cestuju po Čechách a objevuju poctivé lokální pěstitele, nadšence, výrobce nebo restaurace.
Vytvářím obsah pro obecně prospěšné společnosti, posledních 6 let zodpovídám za texty a public relation Slow Food Czech Republic.
Tvořím tiskové zprávy a propagační materiály z různých oblastí, například architektura, gastronomie, recenze na knihy.
Nejraději píšu o tom, co je mi blízké:
Itálie, obzvlášť Toskánsko (další: 1, 2).
Italská a španělská gastronomie.
Psychologie (1, 2) a vztahy, společenská témata.
Životní osudy velkých osobností jako Elizabeth Taylor, Eva Perón, Frida Kahlo.
Nabízím:
- Texty – odborné, lifestylové, fejetony.
- Lektorské přednášky – na téma italská gastronomie, italská vína, španělská gastronomie, španělská vína, hnutí Slow Food, udržitelné jídlo a cestování.
- Zážitkové programy (teambuilding) – workshop na téma udržitelné jídlo a cestování
(3 hodiny); kurz vaření italské kuchyně (3 hodiny).
Chcete spolupracovat?
Chcete vědět víc, zajímá vás ceník a podrobnosti spolupráce?
Napište mi zprávu na e-mail: eva.ryznerova@hotmail.com.
Kontaktovat mě můžete také na Facebooku nebo Instagramu.
Na Facebooku jsem nedávno založila veřejnou skupinu, srdečně vás do ní zvu: SLOW: Žij pomalu